Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 17 februari 2017

2 maart 18.30 uur in Niekée Grenzeloze Wereld

Op 2 maart vanaf 18.30 uur is iedereen welkom in Nikée. D66 Roermond organiseert een culturele avond met verhalen, muziek en hapjes van Multi Koken en Bewegen. De toegang is gratis, vrijwillige bijdrage kan. Diversiteit is een rode draad in D66 programma. We kiezen voor naast elkaar staan en niet tegenover elkaar. Petra Stienen, opgegroeid in de Donderberg en nu lid van de Eerste Kamer voor D66, zal de avond presenteren. Celebi Sel bespeelt de sas, dansgroep Theiva uit Sri Lanka treedt op, Siba Sumayn zingt en verhalen van Sanaz uit Iran en van Shene Baba en Rebwar. Ferdinand Pleyte gaat in op sociale acceptatie en integratie.  Salsa dansen tot slot. Aanmelden kan bij Martha Wielema 06 5214 8854, marthawielema@gmail.com.